Първото

...
                    
Първото
Коментари Харесай

Как да сме перфектни на първа среща

                    

Първото му усещане за теб е най-важно. То се основава подсъзнателно и от време на време е допустимо да трае много дълго време. Освен това играе значима роля и при бъдещите ви взаимоотношения. Само няколко секунди са му нужни да реши дали изпитва някакви благосклонности към теб или не. Мъжете се влюбват в опаковката на дамата. И дано не се лъжем, че не е по този начин, колкото и незадълбочено да звучи. Маниерите, облеклото, гримът, езикът на тялото, излъчването – всички тези неща образуват първото усещане за теб.

Ще излизаш за първи път с него? Първата среща е извънредно трогателен миг за всяка една жена, без значение на каква възраст е. Няма значение дали си на 15 или 50 години, постоянно ще изпитваш неспокойствие, терзание и ще ти се подкосяват краката. Но тази толкоз значима среща, носи със себе си и куп въпроси, които те побъркват – какво да облечеш? Как да се гримираш? А косата? А бижутата? Дали той ще забележи всичко това? Да, несъмнено мъжете виждат всичко това на първа среща, само че няма нищо плашещо в това. Щом ви е поканил да излезете дружно, значи, че Ви харесва и тези дребни, само че значими елементи могат единствено да засилят интереса му към вас.

И с цел да не се измъчвате повече за външния си тип, ви предлагаме някои препоръки, за това по какъв начин да се облечете за първа среща. Е, триумф!

Най-важното е да се чувствате комфортно в облеклата и обувките, които сте избрали

Високите токчета са доста добра концепция, тъй като вършат крайници да наподобява по-красив и походката ви по-елегантна, а  това може да побърка един мъж. Но има едно значимо изискване – да може да ходите с тях. В случай, че сте нестабилно дали ще се справите с красивата походка, по-добре ги оставете у дома. Тесните и доста късите облекла също не са добра концепция за първа среща. През цялото време ще се притеснявате по какъв начин ви стоят и ще ги намествате.

Облечете това, което ви харесва

Бъдете себе си. Изразете себе си посредством вашия жанр. Облечете се по този начин, както на вас ви харесва. Независимо от това какъв брой цветни са вашите облекла или високи токчетата. Или пък какъв брой обикновен е вашият тип. По този метод на вас ще ви е удобно и ще бъдете уверени в себе си.

Прекалено провокативните облекла не са във ваша употребява

Много внимавайте какви облекла избирате. Тъй като множеството мъже са склонни да поставят етикети, без да опознаят дамата, може да изградите неправилна визия за вас с избора си на облекло. Дори и да желаете да сте съблазнителна и секси, огромното деколте и късата пола може да ви изиграят неприятна смешка. А и в последна сметка, не желаете да гледат на вас единствено и само като на секс обект.

Не прекалявайте с аксесоарите

Твърде огромният кич не се харесва на мъжете. Ако добавите повече аксесоари към, то ще наподобява натруфено. Бъдете стилни и елегантни, като подберете нежни и красиви бижута.

Внимавайте и с грима

Повечето мъже избират естествено красивите дами. Лекият, който да подчертае красивите ви черти е в пъти по-добра концепция, от тежкия макияж, с който ще постигнете противоположен резултат.

Облекло съгласно мястото на срещата

Подберете вярно облеклото си съгласно мястото на срещата. Ако е в парка, облечете една елементарна рокля, сандали, а косата оставете в небрежни, закачливи къдрици. Ако пък ще ви води на ресторант, то тогава изглеждайте стилно, като облечете изчистена рокля и завършите тоалета с красиво колие и дребна, елегантна чанта.

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР